Kärleksförklaring

Jag fick en kommentar från PeterL om att hundar brukar ogilla dammsugare och att Mimi måste vara speciell som låter mig dammsuga henne.

Ja, det är hon:

"Hon ÄR speciell. Hon är den typen som inte VILL vara ledare och älskar när man leder henne, tränar, ger henne uppmärksamhet och kärlek. Hon kan visst det vara busig, men då är det alltid med glimten i ögat. Hon är otroligt trygg i sig själv (med allt nytt reagerar hon med försiktighet blandat med nyfikenhet - ingen rädsla) och det är samma sak i bemötande med andra människor och djur (både hundar och katter). Hon gillar att "tjäna", hon älskar att göra det. Jag trodde hon kanske efterhand ville försöka ta över ledarrollen när jag gav henne mer och mer frihet, men icke. Hon blir bara överlycklig över att få privilegier utan att försöka dra ut på gränserna."


Mimi finns i alla varianter, men när hon springer lös och glömmer bort att jag finns njuter jag som mest.


Jag är så otroligt glad för att Mimi blev min nu och inte när jag var tjugo eller trettio. Då hade jag aldrig förstått vilken diamant hon är. Jag hade inte kunskapen och tiden och erfarenheten till att kunna njuta av en sådan hund då. Men det har jag nu och det är en helt otrolig upplevelse.

Kommentarer
Postat av: Robert

Härligt att ni föll för varann. :D

2012-02-10 @ 23:00:26
Postat av: Svorskan

Robert: Ja, jag har haft tur. God morgon! :D

2012-02-11 @ 06:46:20
URL: http://svorskan.se
Postat av: Gun

Jag förstår att det är helt otroligt härligt. :)

En så fin bild!

2012-02-12 @ 17:47:23
URL: http://horni.blogg.se/
                Kommentera inlägget eller dö...Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0