Snipp, snapp, snut

När jag skall läsa en blogg och det visar sig att den är borttagen eller lösenordskyddad är min första tanke: "Vad har hänt??!!".
 
Men när det gäller mig och min blogg behöver ni inte tänka så. Ni är förvarnade och "inget har hänt" om ni försöker få upp min blogg om några dagar och inget dyker upp (jag lösenordskyddar den). Jag är bara trött på hela grejen. Dock raderar jag den inte, då har jag möjligheten att ta upp bloggandet igen nån gång. Om jag så önskar.
 
Hej och hopp!

Ibland är det att ta ansvar att överlåta ansvaret till andra

"GOTT HEM SÖKES: 2 år gammalt barn. Orsaken är att jag har köpt en hundvalp och tycker inte att jag har tid för barnet längre, barnet har blivit allergisk, jag är också rädd att att barnet biter min valp. Barnet är renligt och har fått alla vaccinationer. Behöver nytt hem från i morgon, kommer annars att avlivas. Tack.

DETTA SKULLE DU ALDRIG GÖRA MOT ETT BARN! VARFÖR TYCKER DU DÅ ATT DET ÄR ACCEPTABELT ATT GÖRA DET MOT EN HUND ELLER KATT?

Om du inte kan investera mellan 10 - 15 år i din hund eller katt, låt bli att skaffa en!"
 
- - -
 
Jag har sett texten flera ställen på nätet och visst är det sant. MEN det är också viktigt att om man först har skaffat sig en hund och sen märker att tiden inte går ihop och att hunden inte får det den har behov av, så skall man utan att skämmas kontakta en bra organisation för att omplacera sin hund. DET är att vara en bra hundägare. En riktigt usel hundägare är egoistisk och behåller hunden.
 
 
Två lyckade omplaceringar. Hittehunds Mimi och Hittehunds
Chanel. Hittehunds hemsida hittar ni HÄR.
 
 

Samma gamla visa

Precis som när man pratar om att människor är/blir överviktiga så pratar man även om när djur blir överviktiga hur MYCKET de äter, inte VAD de äter.
 
Jag blir så trött. När skall folk fatta och begripa? Vi är så totalt ute och kör med hela vår hälsa. Med raffinerade produkter, socker, vetemjöl, tillsatsämnen, giftämnen och metaller och så äter vi kolhydrater så våra magar putar och vi mår illa. Och så tror vi att det handlar om att äta MINDRE?
 
Dagens upplysta samhälle är för fasiken inte upplyst för fem öre. Vi är en hög med idioter som låter oss luras av kommersiella intressen.
 
Inspirationen till inlägget fick jag från den HÄR artikeln, men egentligen känns den rätt meningslös också.

Från det ena till det andra

 
Det är nog första gången i mitt liv jag har upplevt kombinationen stark blåst, rejält snöande och att det ÅSKAR samtidigt. Dessutom med "ej snöfast" mascara. Snyggt.

Gör som jag känner för

Som ni säkert har märkt är jag rätt trött på att blogga. Så det får bli en paus helt enkelt. Hösten och fram mot jul brukar inte vara min årstid heller. Det är inte den tiden på året jag skrattar som mest liksom.
 
 
 
 
Mimi lyser upp tillvaron med sin lilla rumpa som kniper hårt för att svansen inte skall ramla av. Hon är verkligen i sitt esse, hon är i sin andra ungdom. På våra tidiga morgonrundor i Landskrona har vi sett kaniner, harar, rådjur (flera gånger om!) och RÄV. Två stycken till och med!
 
Och varje morgon börjar med att hon kryper ner under mitt täcke, lägger sig på rygg och dunkar svansen hårt i madrassen. Om jag skulle börja andas tungt (på väg att somna om) dunkar hon med svansen ännu hårdare för att vara säker på att vi snart stiger upp. Frukosten skall nämligen inte intas för sent. ;)
 
Jag är inte deprimerad, jag tänder ljus och myser och slappar och ser till att göra minst möjligt. Och det innefattar att låta bli att blogga också. Just nu känns det skönt.

RSS 2.0