Mimis shoppingdag

 
I går handlade vi massor med mums på Zawicca i Helsingborg. Ankgodisbitar till exempel. Och tuggmaterial i olika former och frysen är fylld med färskfoder igen. Mimi har ätit färskfoder i snart ett år nu och tandhälsan är utmärkt och energinivån kan man inte klaga på.
 
Jag inbillar mig att hundar inte KAN få tandsten eller tandlossning om man enbart ger de naturlig mat från början. Mimis tandläkare var ju övertygad om att hon skulle behöva ta mer tandsten och alternativt dra flera tänder, men det har visat sig fel. Mat, tuggben och godis utan kolhydrater och tillsatsämnen gör susen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Robert

Härligt för Mimi. God morgon! :D

2013-01-19 @ 09:22:06
Postat av: Husfrun

Härligt. Bra kost medför massor av välmående :)
Kram.

Svar: Helt klart! :)
Svorskan

2013-01-19 @ 09:56:19
URL: http://villafreja.blogspot.com
Postat av: Hörni

Jag hoppas det är så, Elsas tänder är i alla fall jättefina än så länge (snart fyra månader efter skrapningen) och örat verkar också bli bättre och bättre. Kanske tack vare fodret.
Vi har precis skickat efter lufttorkade tuggben och naturligt tillsatsfritt hundgodis från pommys.se. Hoppas det är bra, det verkar så tycker jag, och de har hönsfötter och en massa annat mumsigt.

Svar: Vad bra! Håller tummarna för att örat blir helt problemfritt efterhand. Den hemsidan har jag aldrig kollat på, det skall jag göra (en dag).
Svorskan

2013-01-19 @ 11:09:41
URL: http://horni.blogg.se/
                Kommentera inlägget eller dö...Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0