Skall bli jättegammal

Varje dag, flera gånger om dagen får hon mig att skratta.
 
 
Varje dag, minst två gånger i dygnet ligger hon så här.
 
Den dagen hon inte finns längre kommer det att kännas som ett stort öppet sår i bröstet. Jag försöker låta bli att tänka på det, men ibland blir det bara så. Det är sån jag är, försöker förbereda mig känslomessigt för saker som kommer att göra ont (trots att jag vet att det inte funkar).
 
Det betyder inte att jag inte uppskattar nuet med Mimi. Det gör jag nog ännu mer i och med att jag inte kan låta bli att tänka hur livet blir utan henne. Självklart har Mimi och jag bestämt att det skall bli lääääänge till. Mimi har lovat att slå alla rekord i att bli gammal cocker.

Kommentarer
Postat av: Hörni

Jag känner igen de där tankarna, men det är kanske ännu värre för dig eftersom Mimi är äldre. Men såklart kommer Mimi bli rekordgammal, har hon lovat så har hon. :)
Elsa också, hon lovar att också slå rekord, annars tar jag bort märgbenet för henne. ;D

Svar: Det var en bra idé, att hota med märgbenet. :D Jag är oavsett överlycklig över att Mimi har blivit i så bra fysisk form. Just nu känns det som att jag har en unghund. Är dock medveten om att hon kanske börjar bli en äldre dam redan om ett år eller två. Jag hade oavsett aldrig velat vara henne förutan och risken finns att jag upprepar det att ta en omplaceringshund. Skönt att jag inte är ensam om att vara lite sentimental. :)
Svorskan

2013-01-24 @ 15:01:47
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Robert

Hon kommer givetvis bli hur gammal som helst. Hon kanske tänker samma om dig. :D

Svar: Det värsta scenariot är om hon överlever mig. För henne alltså. Jag är hennes fjärde hem, det får räcka. :)
Svorskan

2013-01-24 @ 15:26:44
Postat av: Micke

Så tänker man nog som djurägare lite nu och då,både på gott och ont.Det är bra att lite smått vara mentalt förberedd på vad som komma skall,men man ska inte fastna i de tankarna.Sen så lev i nuet och gläds över den fantastiska dam du har.Och tänk ibland på vilken tur även Mimmi hade som hamna hos dig och känn dig stolt över att kunna gett henne ett så bra hem och liv som hon har nu. :)

Svar: Tack! Både Mimi och jag är stolta över hur vi påverkar varann. Och så som hon svinsar med svansen dygnet runt vågar jag tro på att hon är lika lycklig med mig som jag är med henne. :)
Svorskan

2013-01-24 @ 17:19:51
Postat av: Micke

Ohh nog vet jag att hon är lika lycklig som du är.Ni tillhör varann :) Sen är det ju så att när timmen är slagen så måste man sörja.Vet ju tyvärr nu nyligen också (det blir aldrig lättare) att det känns fruktansvärt,även om man har en ny individ att se till.Nä,man ska nog inte fundera för mycket i negativa vägar.Det är som dom säger CARPE DIEM :)

Svar: Ja, sorgen kommer man inte ifrån när den dagen kommer - oavsett hur man tänker eller gör. Fånga dagen är aldrig fel. :)
Svorskan

2013-01-24 @ 19:08:34
Postat av: evelina

nää för rekordet ska min gamla 11 åriga zita amerikans cockel ta. hon är exaxt som mimi och jag känner igen nästan alla inlägg med mimi. kram

Svar: Då kan Mimi som är nio år tangera Zitas rekord. :D
Svorskan

2013-01-24 @ 20:38:31
URL: http://evelinajenny.blogg.se
Postat av: Liza

ÅÅÅ nu blev jag lite ledsen ( Du kommer ihåg då du gick förbi miog på 6an. då jag var helt knäckt då min älskade Mimmi blev påkörd) jaja din Mimi ska leva länge länge ( hoppas vi) ja och din Mimi då är alltid lika glad när man kallar på henne, och hon ska få något gott som jag lovat för längesen...
Max han pussar henne.

Svar: Ja, det var trist att din Mimmi blev påkörd.
Svorskan

2013-01-24 @ 23:57:01
Postat av: Kari Katralen

Robert: God morgon! :D

2013-01-25 @ 06:14:13
URL: http://svorskan.blogg.se/
Postat av: eva

Vad härligt kort på er? Klart mimi ska slå rekord i ålder, älskar att läsa och se bilder på er...ja på janne också såklart när han kommer till er.
Trevlig helg på er!

Svar: Ja, vi har det mysigt.Trevlig helg på dig också!
Svorskan

2013-01-25 @ 22:59:39
                Kommentera inlägget eller dö...Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0