Sånt här roar jag mig med

 
 
 
 
 

Tänk efter före

Det finns inte bara ett eller två exempel på människor som får livsvariga mén efter vaccinationer, det finns massor. Det kan gå bra, men det finns alltid en risk att det inte gör det. Du eller ditt barn kan skadas för livet av en spruta, så tänk efter före! 

Lyssna med öppet hjärta - såga kan du göra efteråt

 
 
Alltihop är intressant. Cancer, blodtryck, kolesterol och ph-värde. Men
det bästa med hela videon är efter min smak slutklämmen. :)
 

Chansen är rätt stor att du dör av det du äter

"Mord är 0,8% av av alla dödsfall. Kostrelaterade sjuk-
domar är över 60%. Men inte en jävel talar om det".
                                                                                                        Jamie Oliver

Det är kanske meningen att vi ibland skall bli sjuka

I Norge varnar forskarna nu friska människor från att ta influensavaccin.
Jag har inte sett några såna varningar i Sverige. Har ni?

Snart får vi väl dra ner rullgardinerna

"Ett kommande EU-direktiv förbjuder all odling med egna fröer och sticklingar – även i liten skala. Den som vill odla hemma i fortsättningen kommer att hänvisas till särskilda industriellt framställda frösorter som EU har godkänt på förhand".
 
Vart tog friheten och demokratin vägen? Sakta, men säkert styrs det mesta upp tills vi slutligen inte har några valmöjligheter. Det gäller inte bara "fröer och sticklingar". Somna inte!

Fyra månader i dag

Det känns bra.

Bra sätt att skylla ifrån sig

Jag rekommenderar starkt att ta över en vuxen hund framför att köpa en valp. När hunden inte beter sig som du önskar kan du skylla på dens förflutna istället för dina egna brister. 
 
Mimi den dagen hon blev min för drygt två år sen.
 
Nu tror ni säkert att det är så jag gör. Men ICKE. Mimi har nämligen inga brister. ;)

Det är bara därför

Jag tror inte på att trycka ner ens egna åsikter i halsen på andra människor, men det kanske verkar så?
 
Det är i varje fall inte min mening. När jag lägger ut inlägg med starka och kanske kontroversiella åsikter är det inte för att jag tycker alla andra skall tycka som mig. Det är för att få fler att tänka om. Tänka att det kanske finns fler sidor av en sak och att man borde vara mer öppen och mer aktiv för att tillegna sig ny och mer information.
 
Att vi sen tycker olika är bra. Så skall det vara för att bibehålla ett kreativt samhälle under ständig utveckling.
 
Jag är i det stora och hela emot vaccinationer. Det betyder inte att jag tycker att du också skall vara det. Och allt är inte svart eller vitt. Det kan i olika lägen finnas vaccinationer som jag tycker är på sin plats på grund av olika omständigheter. Men om jag skall uttala mig kortfattat blir det att jag är emot och tycker det är fruktansvärt att vi sprutar in sån skit i våra kroppar.
 
Detta är förklaringen till varför jag inte argumenterar mer för mina egna åsikter (jag bara säger att jag har dom - mer eller mindre). Och orsaken till varför jag inte formulerar mig omständligt och elegant är att jag anser att ju enklare språk jag använder, desto större chans är det att fler vaknar till OCH fattar ett intresse för att själv få breddad kunskap och inte förlita sig på myndigheter hela tiden.
 
TREVLIG HELG! 

Två år gamla bilder

Min kamera är sönder, så jag kör en bildserie i repris:
 
"Nu skall vi se..?"
 
 
"Huuur stor är Mimi?".
 
 
"Sååå stor är Mimi!".
 
 
"JÄÄÄÄTTESTOR!".
 
Därför att Mimi fyller tio år i dag. Hipp, hipp, hurra, för MIMI!!!!
 

Du och din hälsa är ditt eget ansvar

"Vi har kommit till det stadium här i Sverige, där det nu snart inte längre finns någon enda, lite äldre människa som inte äter mediciner – i klartext – det finns snart inte en enda genuint frisk lite äldre människa. Medicinlistorna är ofta långa, det är först mediciner mot olika symtom, sedan mediciner mot biverkningarna och så är ekorrhjulet i full snurr…
.
Tyvärr så går detta längre och längre ner i åldrarna och läkemedelsindustrins nya stora marknad är nu barnen – de kan ju inbringa mer pengar under sin längre levnadstid".
 
Det  HÄR  tycker jag är en väldigt bra artikel. Läs den om du vill ha ett öppet sinne, vara vaksam och se till att själv vara informerad. Det spelar ingen roll om vi tycker olika, det är BRA om vi tycker olika - det skapar mångfald. Men att leva i förnekelse eller okunnighet är inte bra.

Bakispotatis

 
Kokt potatis kan ibland smaka "dagen efter" dagen efter. Har det något att göra med hur man kyler ner potatisen när man har kokat den? Eller varför blir det så? Det sker ju inte med alla - även om de kommer från samma påse och kokas i samma vatten.
 
Någon som vet?
 

God morgon

Mimi verkar aldrig riktigt förstå att det är okej att hon lägger
sig i sängen på dagtid också. Hon ser en smula skyldig ut.
 
God morgon! :D
 

Wake up call

Så länge du inte köper eologisk majs är chansen extremt stor för att du köper genmodifierad majs. Och det är inte bara majs som är genmodifierad, jag använder det som ett exempel bara.
 
Och ju mer genmodfierad mat vi äter, desto större är chansen för att sånt här händer.
 
När skall människan fatta att manipulering av naturen aldrig kan bli bra? När skall vi fatta att det vi stoppar i oss skall vara naturliga råvaror? Så oraffinerade som möjligt?
 
Och när skall människan fatta att det är fullständig idioti att SPRUTA in skit i kroppen också? Nej, jag pratar inte om Botox och Restylane - även om det självklart är helt åt skogen också. Jag pratar om DETTA.
 
Inte konstigt att vi får en massa åkommor och bokstavskombinationer. Och min teori är att vi inte lever i ett så stressrelaterat samhälle som vi inbillar oss. Jag tror vi förlorar vår stresstålighet när alla naturliga reflexer och vårt naturliga system sätts ur funktion på grund av all skit vi får i oss. Men vi är hjärntvättade till att tro att det är "dagens samhälle" och vår egen svaghet som gör att vi inte orkar med.
 
Den hjärntvättningen är en nödvändighet för myndigheterna - för annars skulle de bli tvungna att ta ansvar för det hela och det har de inte kapacitet eller tillräckligt med pengar för att göra.

Jag ville så gärna vara där..

..men det är kanske lika bra jag är hemma. Tårarna hade runnit i ren, skär stolthet.
 
Lycka till i kväll, jenta mi! Jag håller alla tummar och tår och Mimi håller tassarna stenhårt!
 

Kanske ett sätt att driva valkamp

Det är väl ingen som tror att SD inte är rasistisk? Att de officiellt inte kan (kan, vill eller borde) uttala sig rasistisk handlar om att de är beroende av samarbete med andra partier för att få större inflytande och andra partier vill (vill, kan eller borde) inte samarbeta med ett rasistisk parti.
 
Så är SD´s politiker dumma i huvudet när de uttalar sig rasistiskt ändå? Eller är det en del av spelet? De vet de vinner väljare och kanske är det så att det är väl planerat vem som skall uttala sig "fel"?
 
Och i och med att det är "fel", så kan de som INTE har uttalat sig "fel" säga att: "Det är fel att uttala sig så!" och då kan de andra politiska partierna inte påstå att SD är rasistiska.
 
Visst blev det jag skrev nu rätt? :D

Enjoy!

 

Mimi i farten - det prasslar i lövet

 
Damen är snart 10 år, men det hindrar inte henne från..
 
..att studsa och springa och njuta för fullt.
 
Och hon både höger- och vänsterprasslar. ;)

High five

Mimi sniffar mig i örat.
 
 
Bästa stället att pussa är ovanpå nosen - ifall hon har ätit nåt olämpligt ute. :D
 
 
 High five!

Sitter med ett litet leende på läpparna

Den där skolbilden i förra inlägget dök upp av en anledning. Jag kom i kontakt med en klasskompis som jag inte har sett eller hört av sen mellanstadiet. Eller det är lite fel att kalla honom för klasskompis för han var lite mer än som så. Det var "H-A-N" som jag höll i handen när vi hade klassfest. Han som försvarade mig om någon var dum och som alltid var snäll.
 
Nyfikenheten var rätt stor när jag kom i kontakt med honom i går och försökte luska ut om han över huvud taget kom i håg mig. Gissa om jag blev varm om hjärtat när han berättade att han har ett silverhjärta som jag gav honom (något jag inte kommer ihåg - men skit samma :D ). Och sen visade det sig att han gillade mig lika mycket som jag gillade honom på den tiden.
 
Tänk att det värmer hjärtat att bli bekräftad så lång tid efteråt? Så gulligt.

Det var en gång för länge, länge sen..

 
God morgon! :D
 

Nybadad inför helgen

 
 
God morgon! :D

RSS 2.0