Lita på magkänslan och stå på dig

Det är så viktigt att du vågar tänka själv och vågar ta egna beslut. De flesta av oss är uppfostrade till att tro att vi kan förlita oss på myndighetspersoner som poliser och läkare när det krisar, men de är inte mer än människor de heller.
 
Jag och många med mig har fått förstört åratal av våra liv på grund av felbehandling från läkare och många är de som ber om hjälp från polisen eller vill anmäla något de anser som brott, som inte blir hörda med fatala konsekvenser.
 
Vi tror vi lever i ett demokrati, men det gör vi inte. Det känns skrämmande att öppna ögonen och inse hur det är, men det är viktigt. Viktigt för dig, för dina barn och för framtiden.
 
Pensionerade myndighetspersoner (särskilt inom läkarkåren) går oftare och oftare ut med hur det verkligen går till bakom kulisserna. Blunda inte för det, inse läget och ta ditt eget ansvar. Förlita dig inte på andra.
 
Här finns ETT exempel som handlar om läkare och varför de så gärna skriver ut mediciner hux flux: Det satsas mer pengar på att muta läkare än på forskning. 

Kommentarer
Postat av: Hörni!

Usch ja, jag håller med, öppna ögonen.

2014-04-23 @ 15:12:03
URL: http://horni.blogg.se/
                Kommentera inlägget eller dö...Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0