Det mest lyxiga ordet som finns

Efter att ha mått skit så att säga hela livet och värre än någonsin de senaste 15 åren på grund av felbehandling och felmedicinering för Hashimotos och hypothyreos har jag äntligen själv hittat rätt. Numera självmedicinerar jag, men i samarbete med endokrinolog och mår SÅ bra.
 
Äntligen förstår jag innebörden av ordet "dötid". Det har jag aldrig haft, inte i hela mitt liv, men NU så. Nu har jag dötid, tid där jag inte känner för att villa upp mig därför att jag redan har energi. Det är inte TID jag har haft för litet av, men man kan inte känna att man har dötid när man inte orkar något. Och man måste orka för att vilja eller önska göra något.
 
Älska att ha dötid! (Men skynda att planera något roligt illa kvickt, det är NU vi lever!

Kommentarer
Postat av: Linnea

hej!

Jag själv har misstänkt att jag har problem med sköldkörteln. Eller något annat. Men läkarna hittar inget. Så jag har slutat gå dit. För de säger bara att jag är förkyld och ska vila.. Känner mig typ alltid trött och har ständigt halsont. Har varit förkyld i flera år i princip och mår allmänt dåligt och känner mig ofta orolig. Vilar jämt men blir inte pigg. Orkar inte träna längre för blir bara sjuk. Suck!

Svar: Ett råd jag kan ge dig är att gå med i grupper på FB, till ex Sköldkörtelföreningen eller någon grupp som heter hypothyreos (bara att söka sig fram). Där kan du läsa på, men det allra bästa är att du kan skriva hur du mår och vad du själv misstänker och fråga om råd för hur du borde göra. Jag är med i flera grupper där och jag är rätt kunnig, men de finns de som är extremt kunniga. Jag tycker INTE du skall ge dig. När en läkare säger att man inte är sjuk därför att provresultaten inte visar något, så skall man svara med att det inte handlar om provresultat men om hur man själv MÅR. Men det är svårt - jag vet. Jag har bytt läkare flera gånger pga just det problemet. Till slut klarade jag att hjälpa mig själv istället - och de här FB-grupperna hjälpte mig på så vis att jag fick mer kunskap. Lycka till!
Svorskan

2014-12-23 @ 14:45:56
URL: http://rookierunner.devote.se
Postat av: Ruth i Virginia

Jag förstår inte precis vad dötid betyder men, hur som helst,
vet jag att det är julafton, när du läser detta och jag hoppas
att du och Mimi får en härlig jul- dötid eller ej!
Önskar dej också en "Happy and Healthy New Year".
Hälsan är det viktigaste, och jag har haft otrolig tur,
när det gäller hälsa. Men hörru du, du klarar dej ju ganska bra om man får doma av din blogg.
Sååå - Gpd Jul!

Svar: Dötid är för mig tiden som finns mellan två olika saker jag skall göra, tiden där emellan när man inte har något att göra. Tidigare var den välbehövlig för att vila, numera kan jag utnyttja tiden till något vettigt. // Ja, hälsan är det mest viktiga vi har, det är viktigt att vi tar hand om oss själva. Ha ett härligt nytt och hälsosamt år du också! Och God Jul! :)
Svorskan

2014-12-24 @ 05:31:04
Postat av: Hörni!

Härligt att du mår så mycket bättre, det är du värd som du har kämpat för att må bra!

Svar: Tack! :)
Svorskan

2014-12-24 @ 08:17:16
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Robert

Låter som en underbar lyx. GOD JUL! :D

Svar: God jul! :D
Svorskan

2014-12-24 @ 10:13:53
                Kommentera inlägget eller dö...Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0