Gott nytt år!

Mimi är blöt och skitig efter långrundan och fortfarande omedveten om att ett bad väntar.
 
Istället funderar hon på.. Istället funderar hon.
 
Här funderar hon inte alls. Här är det tid för godis.
 
Nyårslöften är till för alla som har dålig karaktär resten av året. För egen del har jag därför en hel hög nyårslöften. Funderar på att ha som nyårslöfte att få bra karaktär, men då har jag ju inget jag kan nyårslöfte om nästa år.
 
En sak har fungerat (när det gäller karaktär) och det är mitt liv som icke-rökare -  och det skall jag fortsätta med. Typisk exempel på bra karaktär OCH ett nyårslöfte. Där ser man, medan jag skriver kommer jag ju på hur jag kan ha BÅDE bra karaktär och nyårslöften. Synd. Jag kanske kan ha som nyårslöfte att jag trots bra karaktär kan ha dålig ibland också? Precis som att man mår bra, men så blir man förkyld och då mår man inte så bra? På samma sätt kan man ha bra karaktär, men så blir karaktären förkyld och då har man dålig karaktär?
 
Tur jag inte skriver detta i natt, då hade ni säkert trott jag var full. :D
 
Happy new year!

Kommentarer
Postat av: Patrik

Gott nytt år! Undrar om du tog en återställare till frukost? :) :) Håller med om att nyårslöften ofta handlar om dålig karaktär, att man ska ta tag i något som man gärna skjuter upp. Men, kanske bättre att ge nyårslöften om sådant man är bra på, som man kan bli bättre på? Så man utvecklar sina starka sidor istället för att fokusera på det som är mindre bra…

Svar: Nää, ingen återställare här inte. :D // Jag håller med, man skall passa på att klappa sig själv på axeln för allt bra man är och/eller gör och uppmuntra sig själv att fortsätta på det spåret.
Svorskan

2014-12-31 @ 13:43:12
URL: http://patrikludvigsson.se
Postat av: Hörni!

Jag tror ändå att du är full. ;D

Jag har aldrig några nyårslöften, då har jag alltså bra karaktär? Den har antagligen bara råkat ut för en flera decennier lång förkylning!

Gott Nytt År till dig och Mimi! :)

Svar: Haha! Tänkte väl att du skulle säga så. :D // Du har säkert skitbra karaktär - nånstans. ;) ;D
God fortsättning! :D
Svorskan

2014-12-31 @ 17:57:47
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Robert

GRATTIS på födelsedagen! De skjuter än för dig här. ;D

Svar: Tack! Haha, ja - vissa verkar fira mig året runt. ;)
Svorskan

2015-01-01 @ 20:42:59
Postat av: eva

slutade röka för nio år sedan pg a jobbig hosta morron, middag, och kväll. F-n tänkte jag det här funkar inte. Kan inte hälsa på någon och sova över med den hostan....måste sluta röka. Bestämde att på söndag skulle det ske. kl 23.50 den dagen hällde jag upp ett gla vin, tog en cigg...hällde vatten i ciggpaketet, rökte sista ciggen och drack upp vinet...diskade lila askfatet....klockan var 00.00 nu...och har inte rökt sen dess!! Skönt att slippa det passet att alltid kolla att man har cigg

Svar: Jag rökte som attan sista timmen innan jag fimpade och gjorde som dig sen, jag hällde vatten i cigarettpaketet. Men hur lätt eller svårt det är tror jag beror på hur "färdig" man är med det. Jag var väldigt "färdig". Oavsett är vi duktiga! :D
Svorskan

2015-01-01 @ 21:17:47
Postat av: Ruth i Virginia

Jag borde lova att inte äta så mycket ost. I LOVE CHEESE!
Tur nog har jag aldrig rökt kanske beroende på att jag var tonåring under WWII, då det inte fanns tobak att köpa, men
också på att jag alltid höll på med sport. Ingen av mina kompisar rökte och började inte heller senare i livet-
Men summan av lasterna är konstant, sägs det, så .....

Svar: Egentligen tror jag det viktigaste för hälsan är att vara så aktiv man kan, att fylla sitt liv med saker som gör det meningsfullt - det skapar en mening med livet och det igen skapar livsglädje. Inbillar mig att du är bra på det - och då kan du säkert unna dig osten också. :)
Svorskan

2015-01-06 @ 00:04:43
                Kommentera inlägget eller dö...Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0