Ungdomen nu till dags

 
Hade jag vetat att det var så stora paket jag skulle hämta ut, så hade jag inte tagit alla på en gång (det är paket i påsarna också). Men har man inte bil, så har man inte bil och då får man se det som ett träningspass helt enkelt.
 
Att cykla kunde jag bara glömma, jag ledde cykeln och balanserade paketen så gott jag kunde. Halvvägs stannar en pojke runt 15 år och undrar hur jag klarar av "det där" och nickar mot mitt bagage. Han frågar vart jag bort och trots att han skall i motsatt riktning så erbjuder han mig att hjälpa mig hem med alltihopa. 
 
Gissa om jag blev glad! Då kunde vi cykla istället för att gå och utan hans hjälp hade jag antagligen inte varit hemma än.
 
Det är "ungdomen nu till dags". Låt oss inte glömma det. För det finns många fina killar och tjejer där ute!
 

Kommentarer
Postat av: Ruth i Virginia

Jag tror de flesta tonåringar är OK,
om man ger dom en chans att visa det.
Friskt av dej att ens försöka ta dej hem
med den där lasten. :)

Svar: Ja, jag har flera positiva upplevelser med främmande tonåringar än tvärt om. Men den här killen imponerade mig verkligen och sen var jag i en kinkig situation, så det kändes extra underbart att få hjälp. :) // Tack! Jag känner mig rätt tuff ibland. :D
Svorskan

2014-12-04 @ 20:35:06
Postat av: Hörni!

Vad härligt, en sån snäll kille. Vilken last! Tur att du fick hjälp. :D Min erfarenhet av ungdomar är att de oftast är trevliga och hjälpsamma.

Men nu till det viktigaste, vad är det i paketen??? :D

Svar: Det är min erfarenheter också. Jag bad han hälsa sina föräldrar och säga att han förtjänar dubbel uppsättning med julklappar (han fick en peng av mig också förstås, men det skall inte vara det viktiga i storyn). // Haha! Det är snart jul - då avslöjar man inte sånt. ;)
Svorskan

2014-12-05 @ 00:10:31
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Ruth i Virginia

Haha - Hörni!
Jag är också nyfiken.

2014-12-05 @ 04:30:35
Postat av: Hörni!

Sv: Vad gulligt av dig att ge honom en slant så han fick se att det verkligen kan löna sig att vara hjälpsam (även om man såklart inte ska förvänta sig pengar). :)

Svar: Jag hade lust att ge han femhundra - jag var så otroligt glad för hjälpen - men det stod inte riktigt i relation till vad han gjorde. :D
Svorskan

2014-12-05 @ 08:34:31
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Patrik

Fina kartonger, skulle nog kunna fungera som maskeradkostym om någon vill klä ut sig till paket :)

Bra att det finns hjälpsamma människor ibland. Då vet man att det inte går helt utför med världen… Bra också att du visade tacksamhet och uppskattning för hjälpen.. inte alla som gör det heller idag. Och utan uppskattning eller att någon värdesätter att man ställer upp så tröttnar man snart och låter bli.


Svar: I det här fallet borde inte killen tröttna i så fall. ;)
Svorskan

2014-12-05 @ 16:55:49
URL: http://patrikludvigsson.se
                Kommentera inlägget eller dö...Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0