Midsommar

En sak som är lite jobbigt för Mimi och mig är att gå bort. I går kväll - på midsommarafton var vi bortbjudna och jag var starkt frestad att låta Mimi stanna hemma, men lät mig övertalas till att ta henne med.
 
När vi är någonstans är Mimi orolig och väldigt angelägen om att vara nära mig hela tiden. Hon följer till och med mig på toaletten. Efter att ha hälsat på 3-4 gånger börjar hon förstå att det är just det vi gör, vi "hälsar på", men de första gångerna verkar hon tro att hon skall gå genom ytterligare en omplacering (jag är hennes fjärde hem).
 
Därför var det extra trevligt i går kväll när samtliga gäster var förstående för hennes klängighet. Det gör ont i hjärtat när hon är så otrygg, men jag tror ändå att hon har det bättre när hon får hänga med än om hon skall vara själv hemma. Och kanske, kanske vänjer hon sig. Om vi bara tillräckligt ofta går bort till nya ställen.
 
Jag får ser till att bli översocial. ;)
 

Kommentarer
Postat av: Hörni

Man kan tro att det är Elsa du berättar om, hon är exakt likadan. Jag kan få gå på toa utan henne om husse är med. Men hon är orolig tills jag kommer ut igen.

Svar: Det är synd det inte går att förklara för dom. Det har säkert med omplacering att göra - för tidigare hundar jag har haft har aldrig varit på det sättet.
Svorskan

2015-06-20 @ 23:34:57
Postat av: Ruth i Virginia

Hahah - Det är inte bara hundar som kommer med en
in på toaletten. Små barn vill också vara med. Stängda
dörrar var det inte tal om. Barn växer ur det. Vet inte
hur det går, när det gäller hundar. Deal with it! :)

Svar: Mimi växer nog inte ifrån det. Tror jag. Hon har hon tagit för mycket skada av omplaceringarna. Men vi kan leva med det. :)
Svorskan

2015-06-22 @ 03:30:44
                Kommentera inlägget eller dö...Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0