Krämpor

Vi har flyttat till en annan lägenhet Mimi och jag. Trappan är lättare för Mimi att gå upp och ner (vi bor på andra våningen) och det har varit skönt i och med att jag har märkt att hon är lite stel.
 
I går var vi en runda i gamla lägenheten och hon hade SÅ svårt för att ta sig upp trappan och ner vi sen skulle gå ner igen totalvägrade hon och jag fick bära henne.
 
I går kväll när vi skulle ut på kissrunda fick jag locka henne med godis för att hon skulle gå i trappan och nu i morse var det totalvägring igen och jag fick bära - och denna gången var det här vi bor nu.
 
Hon har på sistone inte orkat med riktigt långa rundor och att hon är lite stel har jag varit medveten om i flera år, men nu går det från att "vara lite stel" till att hon mest ligger på sin plats. Jag avvaktar över helgen, men sen bokar jag nog tid hos veterinären. De kanske kan klura ut lite mer exakt vad det handlar om, så jag vet hur jag skall förhålla mig.
 
I natt låg hon i hundsäng på golvet (annars har vi hundsäng i sängen också - mycket praktiskt :) ). Hon verkade uppskatta att kunna gå och dricka vatten när hon vill - är hon i min säng måste jag lyfta upp och ner henne. När jag vaknade kom hon och självklart lyfte jag upp henne så vi vår vana trogen kunde mysa och morna oss tillsammans.
 
Som äldre får man ibland krämpor som kommer - och sen försvinner. Jag tycker Mimis krämpor har utvecklats lite väl snabbt - bara ett par dagar från att gå hyfsat normalt i trappan till ovillighet att gå i trappan och slutligen till att totaltvägra.

Kommentarer
Postat av: Robert

Stackars Mimi. Hoppas krämporna försvinner. :)

Svar: Det verkar inte bra. Har beställt tid hos veterinär i morgon förmiddag. Hoppas det finns något smärtstillande som fungerar. Det hade nog varit det bästa, men det beror ju på vad som är orsaken.
Svorskan

2016-08-13 @ 18:03:43
                Kommentera inlägget eller dö...Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0