Prioritering i kärlekens tecken

Flytt pågår. Från ett område till ett annat i Landskrona. Jag är sönderstressad, Mimi lite nedprioriterad (även om vi faktisk fick tid till en långrunda i går) och jag sover knappt. Precis som det brukar vara när jag är uppe i varv.
 
Mimi trivs inte alls. Hon märker att något är på gång och ogillar alla förändringar. Vi var i nya lägenheten i går och jag visade henne att favorithundsängen redan var på plats och sen körde vi lite mys och godis i varje rum som för att markera att "här skall vi ha det fantastisk".
 
Men dagen i dag får hon först vara i ena köket - sen i andra - medan alla springer ut och in. Jag kunde skaffat hundvakt, men hon är trots allt som mest lycklig tillsammans med mig oavsett vad som händer. Lite skadad får man ju vara när man har blivit omplacerad några gånger.
 
 
När jag sitter i soffan ligger hon där, när jag sitter vid datorn som nu - så ligger hon vid sidan om mig i hundsängen. Så att vara nära är viktigt. Och det är viktigt att känna sig trygg. Så det är min prioritering i dag - att mitt i allt kaos få Mimi att må så bra som möjligt.
 
Och när jag inte ställer till det med byte av bostad är hon pigg och glad och helt fantastisk. Precis som vanligt. :D
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Väldigt vad alla flyttar till höger och vänster. ;D

Svar: Ja, men jag håller mig åtminstone inom stan! ;)
Svorskan

2016-07-03 @ 20:44:34
Postat av: Robert

....

2016-07-03 @ 20:44:47
Postat av: Robert

Någon ordning får det vara! ;)

Svar: Ja, eller hur? :D
Svorskan

2016-07-04 @ 15:22:05
Postat av: Hörni!

Jag förstår dig, det är ett jättejobb att flytta!
Och Elsa förstår Mimi, det är inte roligt för en lättstressad cockerflicka att vara mitt i flytt! Men det blir bra så småningom.

Svar: Just det. Elsa har också varit med om att flytta. Mimi har redan landat. Det gjorde hon väldigt snabbt. Jag tror de fattar när alla möblerna kommer in. Men riktigt koppla av börjar hon först med nu. Hon har varit angelägen om att ha koll på vart jag är - lite extra.
Svorskan

2016-07-11 @ 09:35:04
URL: http://horni.blogg.se/
                Kommentera inlägget eller dö...Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0